Vaarwel file! Overweeg je het consultancy vak uit te gaan? Applicatiebeheerder NAV?

Werk je nu als functioneel consultant en heb je het helemaal gehad met de files. Wil  je ’s avonds weer kunnen sporten of je kinderen voor het slapen gaan voorlezen? Heb je veel functionele kennis van NAV en/of  ben je een NAV ontwikkelaar met kennis van functionele processen. Dan is het zeker nu het moment om eens na te denken over applicatiebeheer op bedrijfssoftware zoals Microsoft Dynamics (Navision, AX en CRM). Kan je zelfstandig of in teamverband de klanten ondersteunen bij verstoringen, wijzigingsverzoeken en ondersteuningsaanvragen voor de in beheer zijnde Microsoft applicaties bij onze opdrachtgever?

Een trent is dat bedrijven zich enkel willen focussen op het gebruik van bedrijfskritische applicaties en niet zelf meer de beheerprocessen willen inrichten. De geavanceerde kennis is niet in huis of bedrijven nemen de zakelijke software vanuit een cloud infrastructuur af wat weer zorgt voor een veranderende vraag naar applicatiebeheer.

Kom je bij een van onze opdrachtgevers werken?

Microsoft Partner met een uitstekende naam in de markt, platte organisatie, groeimogelijkheden, prima marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, thuiswerk mogelijkheid, vrij beleid met veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast organiseert dit bedrijf regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.

Zou je eens vrijblijvend met mij willen spreken over werken bij één van onze opdrachtgevers? Je kunt mij bereiken op 06- 20451128 of je kunt mij je telefoonnummer en een aantal tijden (ook ‘s avonds of weekend) doorgeven waarop ik je kan bereiken. Of mail mij zodat ik contact met je kan opnemen naar ab@bergersolutions.nl