Microsoft Power Platform Consultant (regio Utrecht)

Ben jij een Microsoft Power Platform expert en wil je je kennis en ervaring aanwenden om nieuwe oplossingen te ontwikkelen? Vind je het leuk om innovatieve ideeën om te zetten in werkende softwareoplossingen? En zoek je een enthousiast en ervaren team waar je je energie kwijt kunt? Lees dan verder!

Functie

Onze opdrachtgever is leverancier van softwareoplossingen voor logistieke dienstverleners en grafische bedrijven gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zij helpen bedrijven om hun processen slimmer te maken met de implementatie van standaardsoftware en waar nodig maatwerk te doen. Daarnaast bieden zij met het ervaren team alle service en support die hun klanten nodig hebben.

Zij zien kans om de bedrijfsprocessen van hun klanten nog efficiënter te maken met het Microsoft Power Platform, zoals dashboards, geautomatiseerde taken, workflow en intelligente communicatie tussen softwarepakketten. Oplossingen zoals Microsoft Flow, Power BI en Power Apps bieden allerlei mogelijkheden om standaard én klant specifieke functionaliteit te ontwikkelen.

Zij vragen

Wat ze zoeken? Een enthousiaste, vindingrijke consultant die met hen meedenkt en in staat is om echt iets te creëren. Iemand die kansen ziet en die omzet naar concrete resultaten. Die gaat voor het beste resultaat en altijd net even verder denkt. Iemand die hen komt helpen te innoveren met alle mogelijkheden die nieuwe technologieën hen bieden.

Wat verwachten zij?

  • Je hebt ervaring met het Microsoft Power Platform
  • Liefst heb je ook kennis van MS Dynamics 365 Business Central
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent assertief
  • Jouw oplossingen zijn creatief en realistisch

Ze bieden

Wat we bieden? Een gezellig, informeel en professioneel team met veel ervaring, dat werkt voor mooie klanten en altijd op zoek is naar vernieuwing. En een geheel nieuwe functie waarin je alle vrijheid krijgt en je eigen ideeën kwijt kunt.

  • Een salaris van € 2.500, – tot € 4.000, — afhankelijk van je ervaring
  • Een jaarlijkse bonus die afhankelijk is van bedrijfsresultaat en persoonlijke doelen
  • Uiteraard een leaseauto, laptop en telefoon
  • Veel flexibiliteit in de keuze van je werkplek en werktijden

Interesse? Neem even contact op Berger Executive Solutions, 06-20451128 of stuur een e-mail naar ab@bergersolutions.nl.