Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar PowerApp Developers op basis van het Microsoft Power Platform

Dit ga je doen vanuit de kantoren in Den Bosch en later dit jaar ook vanuit Rotterdam. Je krijgt de kans om mede hun toekomst richting te geven en om als één van de eerste in de markt ECHTE PowerApps te maken voor klanten die verder gaan dan de standaarddingen. De App’s werken met Azure Cognitive Services, Power BI, CDS en andere bekende Microsofttechnieken…  Naast een ERP systeem hebben steeds meer afdelingen/ teams behoefte aan apps waarin zij snel en efficiënt met elkaar kunnen werken. Denk bijv. aan de registratie van goederen of het vastleggen van de “opportunities” in teams. Ben jij net zo enthousiast als zij over het Power Platform…. Bij hen kun je het verschil maken!

Je gaat voor diverse (MKB) klanten Apps maken. De techniek en de lay-out van de App ga je tiptop in orde maken en de implementatietrajecten duren niet langer dan een maand. Mede hierdoor heb je veel afwisseling in je werkzaamheden. Je gaat werken bij een groeiende organisatie, met veel vrijheid en heel veel groeimogelijkheden, leermomenten om te delen, vrijdagmiddag BBQ, en een hele gave werklocatie. “Het is net alsof je op vakantie bent”.

Je krijgt een leer en inwerktraject aangeboden van enige maanden. Dus als je interesse hebt in Apps, website, mobiele telefonie aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Interesse? mail naar info@bergersolutions.nl of bel naar 06-20451128