Ben jij een functioneel consultant met veel affiniteit voor de techniek? Of ben jij een developer en sta je klaar voor de next step in Low code? Lees dan even verder…

Heb je ervaring met PowerApps en wil je deze kennis graag inzetten bij onze innovatieve opdrachtgever gespecialiseerd in het Microsoft Power Platform. 

Lijkt het je leuk om te werken aan effectieve oplossingen voor diverse klanten in Nederland waarbij de focus ligt op Microsoft Power Apps, Power Automate, Power BI, IoT en SharePoint?

Als PowerApps Consultant ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, ondersteuning en implementatie van verschillende oplossingen met behulp van het Power Platform. Onder het Power Platform wordt verstaan Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps.

Wat ga je doen?

Jij gaat hun klanten vanuit jouw rol ondersteunen bij het versnellen van de digitale transformatie met behulp van Low code. Dat betekent dat je goede kennis hebt van het Power Platform, maar vooral begrip hebt voor de uitdaging van de klant. Het Power Platform stelt je in staat om de klant te ontzorgen. Dat doe je door het maken van een oplossing die met (bijna) alle bestaande softwaresystemen gekoppeld kan worden. Door dit brede pallet aan toepassingen ben je architect van je eigen oplossing en daarmee je eigen projectleider. Naast het ontwikkelen van de perfecte mobiele App, web Applicatie of Portaal denk je ook mee met de klant hoe het Power Platform succesvol als digitaal platform kan worden ingezet.

Wat bieden zij jou?

· Een fulltime functie en een marktconform salaris

· Zelfstandigheid en vrijheid om de functie in te vullen

· Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën

· Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

· De mogelijkheid tot thuiswerken

· Een laptop, smartphone en leaseauto

Wat vragen zij van jou?

HBO denk-werkniveau

· Minimaal 3 jaar werkervaring met PowerApps en Power Automate

· Kennis van andere Power services en Canvas en model drive apps

· Ervaring met JavaScript, SQL en relationele databases

. Affiniteit met de vormgeving (UI en UX) is een pré

· Goede communicatieve vaardigheden en goed in staat zijn de klantvraag helder te krijgen

· Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels

Interesse? Neem contact op met Anne-Marie Berger, 06-20451128 of stuur een e-mail naar ab@bergersolutions.nl