Voor een snel groeiende Microsoft partner in Brabant zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Pre-Sales Consultant Microsoft Dynamics 365/BC

Als Pre-Sales Consultant werk je intensief samen met sales bij het opstellen en uitbrengen van aanbiedingen. In een nauwe samenwerking met de klant, solution architect en product manager ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de meest optimale oplossing voor de klant. Hierbij vertaal je de klantwensen en behoeftes naar passende IT oplossingen, waarmee je bijdraagt aan de digitale transformatie van de klant. Naast kennis van Microsoft Dynamics 365/BC beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en/of sales en demo ervaring. Je bent goed in staat om een vertaalslag te maken in klantvraag en de IT-vertaling.

Je zal samenwerken in een team met ervaren consultants. Complexe vraagstukken zullen door de pre-sales en/of in het team worden behandeld en verwerkt in een klantvoorstel. In deze rol versterk je de solide relaties met bestaande klanten en bouw je het netwerk verder uit. Je streeft naar klanttevredenheid en hebt een scherp oog voor kansen. In samenwerking met het team waarborg je de implementatietrajecten bij klanten, met name in de handel- en service industrie.

Je komt terecht in een hecht team waar vrijheid én verantwoordelijkheid twee begrippen zijn die hoog in het vaandel staan. Met je hands-on aanpak en je bevlogen instelling weet je klanten te hechten aan de organisatie en ben je in staat de business, samen met je collega’s, naar een hoger niveau te tillen.

Interesse en/of vragen? Neem contact op met Anne-Marie Berger via 06-20451128 of ab@bergersolutions.nl