… Want duurzame werkgever-werknemer relaties. Daar gaan we voor. En daar kom je maar op één manier.

 

En die manier is allesbehalve β€˜CV-schuiven’ en door. In deze competitieve arbeidsmarkt gaat het invullen van een vacature sowieso verder dan het vinden van iemand met de juiste skill set. Je wil een nieuw teamlid, een professional om te verwelkomen – iemand om samen mee te groeien Γ©n te bloeien. En om dat te realiseren moet je verder kijken dan enkel een CV.

 

Toekomstgericht denken dus… Niet voor niets analyseren we bij Berger Executive Solutions de wensen en behoeften van kandidaten voordat we ze aan je voorstellen. We onderzoeken niet alleen de basics; werken ze liever thuis, hybride of op kantoor? Nee, we onderzoeken ook wie de persoon achter de CV is. Uit wat voor soort werkomgeving komen ze, hoe was dat en wat zijn verdere carriΓ¨redoelen? Zo vinden we een match die niet alleen bij de huidige behoeften van je bedrijf past, maar die ook op de lange termijn binnen je bedrijf kan floreren. Dit stelt ons in staat om kandidaten te plaatsen die echt meegroeien met je organisatie.

 

Door in gesprek te gaan krijgen we echt inzicht in de wensen en behoeften van kandidaten. Vanuit het uitgebreide begrip van de wensen en behoeften van jouw bedrijf, zorgen we ervoor dat we kandidaten voorstellen die niet alleen de juiste vaardigheden hebben, maar ook voorkeuren die aansluiten bij jouw bedrijfscultuur. Zo creΓ«ren we een betere match, hogere werktevredenheid en hopelijk een lange en gelukkige samenwerking.

 

Dankzij ons uitgebreide netwerk van professionals ontmoeten we regelmatig nieuwe mensen, waardoor we ook vanuit die onverwachte hoek regelmatig waardevolle kandidaten aandragen. We stellen hoge eisen en streven ernaar een optimaal profiel te vinden, maar durven soms ook verder te kijken dan onze neus lang is. EΓ©n ding is zeker; bij Berger Executive Solutions doen we alles met een persoonlijk tintje.

 

Op zoek naar een ervaren recruitmentpartner met een eigen effectieve aanpak? Berger Executive Solutions helpt bedrijven bij het vinden van hoogopgeleide IT-professionals, C-level executives en managers in Marketing en Sales. Laten we eens kennismaken en neem vandaag nog contact met ons op via ab@bergersolutions.nl of bel eventjes +31(0) 6 20451128

#Groei #wervingspartner #recruitment #toekomst #werkgever #business #ondernemer #IT #Sales #vacature #CV #strategie #netwerk #match #bergersolutions #carriere