Over Berger Executive Solutions

Anne-Marie Berger heeft  jaren ervaring en succes in het benaderen en matchen van potentiële kandidaten aan opdrachtgevers. In de rol van Searcher en van Consultant in de Executive Search en Recruitment.

Zij heeft een uitgebreid netwerk in de IT Technology. In de afgelopen jaren heeft zij diverse top kandidaten met kennis van verschillende IT-oplossingen succesvol kunnen voorstellen. High potentials of doorgewinterde C-level manager of Mt lid. Door goed op de hoogte te zijn wat haar opdrachtgevers zoeken is zij een waardevolle gesprekspartner en is goed in staat om de mogelijkheden en kansen voor beide partijen in te schatten.

Zoekopdrachten die wij invullen betreffen (leiderschaps) functies in de sectoren IT, Industrie, Professional Services, Energy, Logistiek, Zorg en Real Estate voor de volgende rollen:

  • ERP: Consultancy, Business Application Management (Applicatiebeheer) en Project Management: Microsoft Dynamics 365 BC, F&O (SCM)
  • CRM: Marketing & sales: Microsoft Dynamics 365 CE
  • Data Analytics/Data Science: Marketing Data Analyst, Data & Artificial Intelligence (AI), Microsoft Azure, Power BI
  • Management: Operations Manager
  • Sales management; Sales manager, Commercial Manager, Business Development Manager
  • Marketing management: Marketing Manager, Online Marketing Manager
  • Development: Microsoft Dynamics NAV/BC, Microsoft Power App & Automate

Naast competenties en ervaring vindt zij dat drijfveren en persoonskenmerken een steeds belangrijkere rol spelen om de juiste kandidaat te vinden. Anne-Marie heeft veel oog voor het matchen van persoonlijkheid en bedrijfscultuur.

Niets is mooier om bedrijven en kandidaten te helpen bij hun groei!

Instagram post - 57

Wat klanten over ons denken

Anne-Marie Berger is een ervaren en succesvolle Searcher en Consultant in de Executive Search en Recruitment met jarenlange ervaring in het benaderen en matchen van potentiële kandidaten aan opdrachtgevers.