Over Berger Executive Solutions

Anne-Marie Berger heeft  jaren ervaring en succes in het benaderen en matchen van potentiële kandidaten aan opdrachtgevers. In de rol van Searcher en van Consultant in de Executive Search en Recruitment.

Zij heeft een uitgebreid netwerk in de IT Technology,  zoals Microsoft Dynamics, AI, Bi, IoT, & Security in de sectoren IT,  Zorg, Industrie, Professional Services en Real Estate. In de afgelopen jaren heeft zij diverse top kandidaten met kennis van verschillende IT-oplossingen op het gebied van Consultancy, Sales en Development mogen plaatsen. High potentials of doorgewinterde C-level manager of Mt lid. Door goed op de hoogte te zijn wat haar opdrachtgevers zoeken is zij een waardevolle gesprekspartner en is goed in staat om de mogelijkheden en kansen voor beide partijen in te schatten.

Naast competenties en ervaring vindt zij dat drijfveren en persoonskenmerken een steeds belangrijkere rol spelen om de juiste kandidaat te vinden. Anne-Marie heeft veel oog voor het matchen van persoonlijkheid en bedrijfscultuur.

Niets is mooier om bedrijven en kandidaten te helpen bij hun groei!