ERP consultant Retail bij TCOG

Judith van Ginkel

“Vanaf begin af aan is Anne-Marie nauw betrokken geweest bij de sollicitatie procedure. Ze geeft de indruk erg geïnteresseerd te zijn. Hierdoor is er een mooie match gevonden op basis van mijn persoonlijkheid en de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Ik zou haar zeker aanraden.”

Junior consultant Process4People – Power Apps, Power Automate & Power BI

Jerry Suiker

Anne-Marie kan door haar goede aanpak en mensenkennis ervoor zorgen dat de kandidaat en passende opdrachtgevers bij elkaar worden gebracht. Laat een duidelijk geïnteresseerde indruk achter, wat positief bijdraagt aan de samenwerking.

Sales Manager, Hillstar Business Intelligence

Joep Lugtenberg

Anne-Marie is een prettige recruiter met doortastende aanpak. Brengt opdrachtgever en kandidaat slim bij elkaar en werkt toe naar succes.

Mede- eigenaar/oprichter, Process4People

Sven Noomen

Bij het vinden van de juiste kandidaat heeft Anne-Marie een goed oog voor  onze bedrijfscultuur. Ik vind het knap hoe ze altijd mensen vindt die bij ons passen.

Microsoft Dynamics 365 BC Consultant, Dynamics4Business

Kasper Zwennes

Zij heeft mij heel goed begeleid in het proces en ik kon altijd met mijn vragen bij haar terecht. Ik heb haar als een zeer betrokken recruiter ervaren en kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Kandidaat bij Berger Executive Solutions

Timo ten Hoedt

Wat mij opviel aan de werkwijze van Anne-Marie is dat zij persoonlijk en snel te werk ging. Zij luisterde goed en gaf mij goeie tips voor mijn carrière.