Sales Manager, Dynamics4Healthcare

Tim Balsters

Vanaf ons eerste contact gaf Anne-Marie heldere informatie over deze sales functie. We hadden een prettig en persoonlijk contact en updates waren altijd op persoonlijk niveau.

Sales Manager, Dynamics4Business

Rob Schins

Anne-Marie schakelt snel, reageert adequaat en is tevens gewoon een prettig mens.
Fijne ervaring mee en nu een goede match met een nieuwe werkgever.

Aanrader ūüôā

Microsoft Business Central Consultant, TCOG

Harold Stevens

Anne-Marie haar expertise in search en recruitment is duidelijk merkbaar. Ze wist perfect mijn ervaring in de Retail en passie voor IT te koppelen aan deze baan bij TCOG. Haar inzicht en toewijding hebben mij geholpen bij het vinden van deze leuke baan.

Apps Developer/Consultant, AppReef

Luay Samman

Ik ben diep onder de indruk van de ervaring. Haar heldere en constante communicatie, samen met zorgvuldige planning, maakten het hele proces buitengewoon soepel en stressvrij. Ik beveel haar diensten van harte aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe carrièrekans.

Microsoft Dynamics 365 BC Consultant, Dynamics4Business

Jeroen van den Heijkant

Het contact met Anne-Marie heb ik als zeer prettig ervaren. Wat mij opviel is dat ze zoekt naar een goede match voor de lange termijn. In deze zoektocht luistert zij echt naar jouw wensen en is zij allesbehalve opdringerig. Een werkwijze die mij erg aanspreekt.

Marketing & Community Manager, Dynamics4Business

Anoniem

Anne-Marie was ge√Įnteresseerd in mij als mens en zocht naar mijn drijfveren. Hierdoor heeft ze mij een baan kunnen bieden die mij op het lijf is geschreven. Anne-Marie is zorgvuldig, professioneel en kan snel schakelen. Haar doel is een √©chte match voor de langere termijn.

Software developer, Dynamics4Business

Chris Aben

Anne-Marie heeft mij uitstekend geholpen met het vinden van een nieuwe uitdaging. De vacature die Anne-Marie aan me voorstelde paste perfect bij mij en door de goede begeleiding was het sollicitatie proces snel en effici√ęnt verlopen.

Consultant, Logic Vision B.V.

Jeroen Weijers

Anne-Marie kwam met een mooie functie die past bij mijn profiel en interesses. Het contact met Anne-Marie was zeer prettig en zij regelde op korte termijn alles voor mij.

Online Marketeer, Logic Vision B.V.

Shannen den Hertog

Anne-Marie heeft kennis van zaken en gaat voor de beste match. Als ze denkt dat ze deze gevonden heeft laat ze niet zomaar los. Haar overtuigingskracht heeft mij doen besluiten om op gesprek te gaan en het bleek een hele goede match.

Event Coördinator, Vescom B.V.

Natasja Vreven

Je schakelde snel en je hebt een goed beeld van de functie en het bedrijf gegeven waardoor ik tijdens het gesprek niet voor verassingen kwam te staan. Dank voor je enthousiasme en fijne begeleiding!

ERP Implementatie Consultant, TCOG

Gerda Zantema

Anne-Marie heeft een aantal van m’n onbewuste kwaliteiten gezien en benoemd, waardoor ik me er ook bewust(er) van werd. Je enthousiasme over de functie en het bedrijf maakten mij ook enthousiast en je tips en voorbereidende gesprekken hebben me heel erg geholpen mezelf goed te presenteren.

Marketing Data Analist, Vescom B.V.

Manon Bogman

De vacature bij Vescom waarmee Anne-Marie mij benaderde paste perfect bij de functie en het type bedrijf wat ik zocht. Anne-Marie was tijdens het hele proces erg betrokken en zorgde ervoor dat ik goed ge√Įnformeerd was. Ze luisterde goed naar mijn wensen en ambities √©n stelde daarbij ook de juiste tegenvragen.

Sr Microsoft Dynamics 365 BC Consultant, Dynamics4Business

Hans Schepers

De manier van communiceren van Anne-Marie heb ik als prettig ervaren.  Zij geeft opties aan mij als kandidaat, is open en alert gedurende de processen in het traject en behoud het contact.

Business Application Manager, Vescom B.V.

Remco van der Heijden

Ik vond de wijze van benadering en het contact gedurende het proces erg prettig. Anne-Marie heeft goed kunnen verwoorden wat Vescom doet en waar ze naartoe willen gaan. En aan hen heeft zij een goeie introductie gegeven wie ik ben en wat mijn wensen zijn.

Manager Operations Process4People

Tobias Kaandorp

Anne-Marie is een zeer betrokken en gedreven recruiter die niet snel opgeeft in het bemiddelen van kandidaten. Mijn ervaring is dat recruiters vaak de belangen van de opdrachtgever zwaarder laten wegen tijdens de onderhandeling. Bij haar was dit niet het geval en dat gaf mij vertrouwen en heeft bijgedragen aan een fijne samenwerking.

ERP consultant Retail bij TCOG

Judith van Ginkel

‚ÄúVanaf begin af aan is Anne-Marie nauw betrokken geweest bij de sollicitatie procedure. Ze geeft de indruk erg ge√Įnteresseerd te zijn. Hierdoor is er een mooie match gevonden op basis van mijn persoonlijkheid en de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Ik zou haar zeker aanraden.‚ÄĚ

Kandidaat bij Berger Executive Solutions

Timo ten Hoedt

Wat mij opviel aan de werkwijze van Anne-Marie is dat zij persoonlijk en snel te werk ging. Zij luisterde goed en gaf mij goeie tips voor mijn carrière.

Microsoft Dynamics 365 BC Consultant, Dynamics4Business

Kasper Zwennes

Zij heeft mij heel goed begeleid in het proces en ik kon altijd met mijn vragen bij haar terecht. Ik heb haar als een zeer betrokken recruiter ervaren en kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Mede- eigenaar/oprichter, Process4People

Sven Noomen

Bij het vinden van de juiste kandidaat heeft Anne-Marie een goed oog voor  onze bedrijfscultuur. Ik vind het knap hoe ze altijd mensen vindt die bij ons passen.

Sales Manager, Hillstar Business Intelligence

Joep Lugtenberg

Anne-Marie is een prettige recruiter met doortastende aanpak. Brengt opdrachtgever en kandidaat slim bij elkaar en werkt toe naar succes.

Junior consultant Process4People ‚Äď Power Apps, Power Automate & Power BI

Jerry Suiker

Anne-Marie kan door haar goede aanpak en mensenkennis ervoor¬†zorgen dat de kandidaat en passende opdrachtgevers bij elkaar¬†worden gebracht. Laat een duidelijk ge√Įnteresseerde indruk achter,¬†wat positief bijdraagt aan de samenwerking.