In een tijdperk waarin digitale innovaties als paddenstoelen uit de grond schieten, vindt de invloed van digitalisering ook zijn weg naar de wervingswereld. Bij het vinden van een match kan het best verleidelijk zijn om blind te vertrouwen op technologische snufjes. Maar wat gebeurt er als we de persoonlijke benadering uit het oog verliezen?

 

Persoonlijke benadering

Bij Berger Executive Solutions geloven we dat technologie een waardevol hulpmiddel is. Maar we zijn ervan overtuigd dat het verschil nog altijd wordt gemaakt wanneer menselijke betrokkenheid centraal staat in het wervingsproces. Het vinden van een échte match gaat namelijk verder dan het invullen van een vacature. Natuurlijk kom je online al ver met het afvinken van competenties en voorwaarden. Maar in de zoektocht naar een teamgenoot voor de lange termijn, moet je toch echt dieper graven – en dat is waar persoonlijke benadering in beeld komt.

Diep begrip

Iedere kandidaat en elk bedrijf is uniek. Oké, dat is best voor de hand liggend – maar toch van groot belang wanneer je op zoek bent naar een long-term match. De eerste kennismaking met bedrijven en kandidaten vindt vaak online plaats. Maar direct daarna verschuiven we onze focus naar de visie achter het bedrijf en de persoon achter de CV. Bij Berger Executive Solutions geloven we dat succesvolle werving begint met begrip en betrokkenheid op persoonlijk niveau. Maar waarom?

Lange termijn match

Door het voeren van persoonlijke gesprekken leren we de ambities, waarden en doelen van de kandidaat en het bedrijf kennen. Het gaat niet alleen om het plaatsen van een kandidaat; het draait om het creëren van een match die floreert op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Dat is belangrijk, want de vacature moet worden ingevuld voor langere tijd, en niet enkel voor nu. Juist omdat we zo diep duiken in het persoon achter de CV, zien we vaak dat mensen op het eerste gezicht  niet per se de perfecte match lijken – maar wanneer je dieper graaft, blijken ze buitengewoon competent. Dit soort ontdekkingen komen alleen maar aan het licht door persoonlijke benadering.

In een tijdperk van digitalisering blijft de menselijke factor de sleutel tot succes in werving. Bij Berger Executive Solutions omarmen we technologische vooruitgang, maar verliezen nooit het belang van persoonlijke benadering uit het oog. Meer weten over onze werkwijze? En benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op https://bergersolutions.nl/contact/