Effectief talent werven gaat stappen verder dan het scannen van een CV en hopen op een goede match. Daar weten we bij Berger Executive Solutions alles van. Talentwerving is de kunst van het verbinden tussen kandidaat en bedrijf – iets waar een heel proces aan vooraf gaat.

 

Een persoonlijke benadering

Onze ontdekkingstocht begint met een diepgaande kennismaking met uw bedrijf. We graven diep om een goed begrip te krijgen van de vacature en de cultuur binnen uw organisatie. Bij Berger Executive Solutions geloven we namelijk dat een succesvolle match verdergaat dan enkel vaardigheden. Daarom zijn we specifiek op zoek naar gedeelde waarden en ambities tussen kandidaat en werkgever.

Toekomstgericht denken

Bij Berger Executive Solutions kijken we verder dan het heden. Een ideale match moet niet alleen passen bij het nu, maar ook gedijen op de lange termijn. Daarom onderzoeken we de toekomstwensen van zowel de kandidaat als het bedrijf.

Wensen en behoeften

Ook het analyseren van de wensen van de kandidaat is een cruciaal punt. Of het nu gaat om de voorkeur voor remote werk, de charme van een kleiner bedrijf, of juist de behoefte aan een corporate omgeving. Het gaat niet alleen om het vervullen van een vacature; het gaat om het opbouwen van een duurzame relatie tussen werkgever en werknemer.

Matches uit onverwachte hoek

Wij streven naar het overdragen van een optimaal profiel en stellen hoge eisen aan onszelf om dit te realiseren. Wij kijken verder dan de traditionele criteria op een CV, omdat we geloven dat een kandidaat zelfs als hij niet exact de gevraagde ervaring heeft, soms toch perfect kan passen.

Berger Executive Solutions helpt bedrijven bij het vinden van Data & IT-professionals gespecialiseerd in Microsoft Dynamics 365, Marketing & Sales, evenals C-level executives en managers. Benieuwd naar onze aanpak en hoe wij ook voor u de perfecte match kunnen realiseren? Neem snel contact op met Anne-Marie Berger via ab@bergersolutions.nl

#talentwerving #PowerBi #microsoftdynamics365 #dataanalytics #kandidaat #recruitment #clevel #it #managers #marketing #sales